*STARTUP STUDIO

Treballem amb fundadors per a desenvolupar negocis digitals d'èxit.

La nostra proposta

Capital inicial

Invertim fins a 15.000€, el capital necessari per construir el MVP, llançar-lo al mercat, iterar i arribar a les primeres vendes / usuaris

Acompanyament

A StartSud tindràs el recolzament i guia en el teu dia a dia de mentors amb experiència emprenedora. A més d’accés als nostres experts en disseny, desenvolupament, màrqueting…

Equip

El factor més important en la nostra presa de decisions és sempre l’equip fundador. Nosaltres podem buscar la resta de components del teu equip o crear tot un equip fundador nou

Metodologia

Els Founders i StartSud treballem junts diàriament un Bootcamp de 3 + 3 mesos, el que ens dóna una idea de les operacions del dia a dia i ens permet orientar als fundadors cap a l’èxit a llarg termini.

Espai d'oficines

El teu projecte es pot crear a l’espai de StartSud en Reus. Treballa junt amb una comunitat d’emprenedors com tu on la passió es nota pels passadissos i la màgia passa.

Xarxa d'Inversors

Al finalitzar el bootcamp ajudem les nostres startups a trobar el capital per les següents rondes amb la nostra xarxa de Business angels, Venture Capital o Capital públic.

La nostra metodologia

Com treballem amb les startups?

Junts construïm empreses a través del nostre sistema. Un programa de 50 mòduls on la nova startup passarà d’una idea a un negoci amb mètriques en pocs mesos.

Ideem, investiguem, realitzem prototips, validem i financem fins a 15.000 € durant el bootcamp de 3 + 3 mesos.

Busquem Startups

STARTSUD

*Growth Bootcamp

Vols disparar el creixement de la teva startup amb mentoring i accés a una xarxa d'inversors i experts?

 • Ajudem i mentoritzem a emprenedors per passar d’un projecte a una startup en el mercat amb tracció.
 • Segons si el projecte està en fase Prototip, MVP desenvolupat o traccionant ja al mercat, treballem d’una manera o altra.
 • Els projectes passen per un Bootcamp individual de 3 mesos, que es divideix en 2 fases de 45 dies
 • Els primers 45 dies (fase 1) preparem el Roadmap de negoci i treballem el MVP
 • En acabar, invertim entre 5.000€ i 15.000€ per poder llançar, validar i iterar el producte en el mercat durant els següents 45 dies (fase 2)
 • En els següents 45 dies (fase 2), llancem el MVP i busquem que el producte sigui el que busca el mercat, controlant exhaustivament el procés a través d’un Loop de Feedback, Iteració de Producte i Mesura de KPIs
 • Quan s’acaba el procés, la startup és invertible i la introduïm a la nostra xarxa d’inversors per aixecar una ronda d’inversió.

Startups en fase prototip, amb MVP o amb petita tracció, creix amb nosaltres.

Busquem Emprenedors/es

STARTSUD

*Venture Builder

Creem projectes propis i busquem Founders perquè els llancin i dirigeixin.

 • Creem startups a partir de les nostres idees, gestionades i dirigides per un equip fundador mentoritzat i supervisat per nosaltres.
 • Busquem equip fundador (2-3 persones amb sinergies entre ells i habilitats diferents) i invertim de 10.000 € a 20.000 € en el projecte.
 • Startsud posseeix entre el 20% i el 30% de l’accionariat de cada projecte, depenent de la tipologia, aptituds i recursos dels Founders que el gestionen
 • Els Founders i nosaltres treballem junts diàriament un Bootcamp de 3 + 3 mesos on es passa d’idea a negoci amb tracció.
 • Proporcionem la web / app desenvolupada, espai d’oficina i formació
 • Liderem les rondes d’inversió
 • Som part del consell d’administració amb la majoria de vots fins a la Seed Round, per controlar que es segueixi el pla de negoci establert

Tens ganes d'emprendre? Vols ser founder? Tens esperit startup? Co-funda amb nosaltres

Les Nostres Startups

Algunes Startups pròpies i del bootcamp