GROWTH BOOTCAMP

Grow with us!

El Growth Bootcamp d’Startsud és un programa intensiu de creixement empresarial de quatre mesos de durada. Els nostres mentors acompanyaran la teva startup per accelerar la vostra maduració. Les startups que superin el Bootcamp amb èxit podran presentar el seu projecte al proper Fòrum d’Inversió Startsud durant el mes de juny de 2023. 

Inscriu la teva startup abans del 9 de febrer de 2023!

Què busquem?

Startups que tinguin un equip de co-founders, el primer productes viable (MVP) desenvolupat i alguns clients de pagament (Product/market fit).

Què oferim?

  • Mentoria i acompanyament expert.
  • Capital per finançar el creixement durant el Bootcamp.
  • Paquet de software emprenedor.
  • Espai de treball a les oficines d’Startsud.
  • Compartir l’experiència amb la nostra comunitat d’startups. 
  • Accés al Fòrum d’Inversió Startsud. 

La nostra proposta

Capital inicial

Invertim fins a 5.000€, el capital necessari per construir el MVP, llançar-lo al mercat, iterar i arribar a les primeres vendes / usuaris

Acompanyament

A StartSud tindràs el recolzament i guia en el teu dia a dia de mentors amb experiència emprenedora. A més d’accés als nostres experts en disseny, desenvolupament, màrqueting…

Equip

El factor més important en la nostra presa de decisions és sempre l’equip fundador. Nosaltres podem buscar la resta de components del teu equip o crear tot un equip fundador nou

Metodologia

Els Founders i StartSud treballem junts diàriament un Bootcamp de 2 + 2 mesos, el que ens dóna una idea de les operacions del dia a dia i ens permet orientar als fundadors cap a l’èxit a llarg termini.

Espai d'oficines

El teu projecte es pot crear a l’espai de StartSud en Reus. Treballa junt amb una comunitat d’emprenedors com tu on la passió es nota pels passadissos i la màgia passa.

Xarxa d'Inversors

Al finalitzar el bootcamp ajudem les nostres startups a trobar el capital per les següents rondes amb la nostra xarxa de Business angels, Venture Capital o Capital públic.

La nostra metodologia

Com treballem amb les startups?

Junts construïm empreses a través del nostre sistema. Un programa de 50 mòduls on la nova startup passarà d’una idea a un negoci amb mètriques en pocs mesos.

Ideem, investiguem, realitzem prototips, validem i financem fins a 5.000 € durant el bootcamp de 2 + 2 mesos.

Busquem Startups

STARTSUD

*Growth Bootcamp

Vols disparar el creixement de la teva startup amb mentoring i accés a una xarxa d'inversors i experts?

  • Ajudem i mentoritzem a emprenedors per passar d’un projecte a una startup en el mercat amb tracció i creixement.
  • Impulsem el teu MVP i busquem que el producte sigui el que busca el mercat, controlant exhaustivament el procés a través d’un Loop de Feedback, Iteració de producte i  Mesura de KPIs.  
  • Quan s’acaba el procés, la startup és invertible i la introduïm a la nostra xarxa d’inversors per aixecar una ronda d’inversió.

Inscriu la teva startup abans del 9 de febrer de 2023!